Despre LEOPARCHET

Intreprinderea noastra se afla pe piata constructiilor din 2007. In acest timp am reusit sa conlucram cu mai multi producatori atit autohtoni cit si din vest si est. Produsele noastre sunt de origine germana, italiana, poloneza, ceha, austriaca si ucraineana. Credem ca originea produselor vorbeste de calitatea lor.

Pe parcursul acestor ani am acumulat multa experienta in ceea ce tine de domeniul pardoselelor din lemn, atit de montare cit si vinzarea parchetului cunoscutelor branduri europene.

Parchetul LEOPARCHET este realizat cu ajutorul unor linii de producţie avansate, care asigura cel mai înalt nivel de calitate în materie de echipament pentru producerea parchetului. De asemenea, se folosesc unelte de tăiere pe bază de diamant, acestea utilizându-se în procesul de producere luni întregi, nefiind necesară înlocuirea lor. În acest fel, continuitatea producţiei este asigurată şi erorile de producţie cauzate de înlocuirea uneltelor de tăiere sunt imposibile.

Cererea tot mai mare a diversităţii culorilor pentru duşumele a făcut ca specialiştii să inventeze şi să propună o gamă largă de parchet dublu şi triplu stratificat, de diferite culori şi cu diferite tipuri de finisaje (lăcuite, uleiate, cerate etc.).

Pentru ca finisajul să corespundă calităţii parchetului, LEOPARCHET vă propune adezivi, lacuri, lianţi etc., toate de producţie germana, oferindu-vă totodată servicii de montare de calitate. Montatorii noştri vor folosi în procesul de instalare şi finisare a parchetului tehnologii şi utilaje moderne care sa vă satisfacă cererea.

Un capitol aparte din oferta noastra o formeaza parchetul artistic si cel de palat de la LEOPARCHET – dealer exclusiv ПРЕМЬЕР ПАРКЕТ in Moldova. Acest parchet este atraragator nu numai prin calitatea si frumusetea sa dar si printr-un pachet de servicii, cum ar fi efectuarea gratis a proiectului.

Vă atragem atenţia, că designerii nostri pot crea orice desen dorit de client, astfel încât desenul obţinut să se distingă prin individualitate şi naturaleţe. In acelas timp intreprinderea producatoare V-a propune o gama foarte larga de rozete, borduri, parchet artistic, parchet de palat, incrustatii etc...

Țiglă metalică, tablă profilată.Montarea și proectarea acoperisului.

Țiglă metalică, tablă cutată de la producător.
Vă oferim o gamă largă de culori si forme:
1.Monterey
2.Bango
3.Cascad
4.Royal - 3D

Tablă profilată :
1.H-10
2.H-20
3.H-35 4.H-55

La procurarea acoperișului primiți 20% reduceri la Uși și ferestre din PVC. Construcția, Montarea profisională a acoperișurilor, sistemei de scurgere.

GRATIS:
1.Examenarea acoperișului
2.Proiectarea acoperișului
3.Măsurarea acoperișului
4.Transportarea marfei

GARANȚIE 50 ANI

tel. 0 606 888 80

Металочерипица. Профнастил от производителя.Строительство и Монтаж професиональной бригады.

Металочерипица. Профнастил . Водосточная система.
Предлогаем шырокий выбор цветов и форм:
1.Monterey
2.Bango
3.Cascad
4.Royal - 3D

Профнастил:
1.X-10
2.X-20
3.X-35 4.X-55

Строительство. Монтаж професиональной бригады.

Безплатно:
1.Проектирование
2.Консультация
3.Измерение
4.Доставка

ГАРАНТИЯ 50 ЛЕТ

тел. 0606 888 80