Despre LEOPARCHET

Întreprinderea noastră se află pe piața construcțiilor din 2007. În acest timp am reușit să conlucrăm cu mai mulți producători, atît autohtoni cît și din vest și est. Produsele noastre sunt de origine germană, italiană, poloneză, cehă, austriacă și ucraineană. Calitatea produselor este identică cu cea a splendidelor pardoseli din vest.

Pe parcursul acestor ani am acumulat multă experiență în domeniul pardoselelor din lemn, atît montare lor cît și comercializarea parchetului celor mai cunoscute branduri europene.

PARCHETUL LEOPARCHET

este realizat cu ajutorul unor linii de producţie avansate, care asigura cel mai înalt nivel de calitate în materie de echipament pentru producerea parchetului. De asemenea, se folosesc unelte de tăiere pe bază de diamant, acestea utilizându-se în procesul de producere luni întregi, nefiind necesară înlocuirea lor. În acest fel, continuitatea producţiei este asigurată şi erorile de producţie cauzate de înlocuirea uneltelor de tăiere sunt imposibile.

Cererea tot mai mare a diversităţii culorilor pentru duşumele a făcut ca specialiştii să inventeze şi să propună o gamă largă de parchet dublu şi triplu stratificat, de diferite culori şi cu diferite tipuri de finisaje (lăcuite, uleiate, cerate etc.).

Pentru ca finisajul să corespundă calităţii parchetului, LEOPARCHET vă propune adezivi, lacuri, lianţi etc., toate de producţie germana, oferindu-vă totodată servicii de montare de calitate. Montatorii noştri vor folosi în procesul de instalare şi finisare a parchetului tehnologii şi utilaje moderne care sa vă satisfacă cererea.

PARCHET ARTISTIC

Un capitol aparte din oferta noastră o formează parchetul artistic și cel de palat de la LEOPARCHET – dealer exclusiv ПРЕМЬЕР ПАРКЕТ în Moldova. Acest parchet este atrărăgător nu numai prin calitatea și frumusețea să dar și printr-un pachet de servicii, cum ar fi efectuarea gratis a proiectului.

Vă atragem atenţia, că designerii noștri pot crea orice desen dorit de client, astfel încât desenul obţinut să se distingă prin individualitate şi naturaleţe. În acelaș timp întreprinderea producătoare V-a propune o gamă foarte largă de rozete, borduri, parchet artistic, parchet de palat, încrustații etc…